fbpx
Garantie2020-09-27T10:32:01+00:00

Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Garantie

Op ieder product die je bij ons koopt heb je een garantie van 2 jaar. Mocht er in deze tijd iets mis zijn met het meubel, neem dan gerust contact met ons op. Ook na afloop van de garantietermijn kun je contact met ons opnemen voor reparatie.

Gebruiksverschijnselen2020-07-25T15:22:53+00:00

Wat niet onder garantie valt zijn de zogenaamde gebruiksverschijnselen. Dit zijn de verschijnselen die gewoon horen bij het product die je hebt aangeschaft. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen of het wel echt een gebruiksverschijnsel of wellicht toch een defect is. Wij hebben zelf vakmensen in huis die dit goed kunnen beoordelen.

Gebruiksverschijnselen op zitmeubelen2020-07-25T15:23:42+00:00

Wat helaas onvermijdelijk bij zitmeubelen is, is de zogenaamde plooivorming. Dit krijg je vroeg of laat op iedere bank of stoel. Wanneer de plooivorming heel ernstig is dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Daarnaast kunnen de zitkussens van een bank tot 20% inzakken wat tot zitkuilen kan leiden. Ook dit is onvermijdelijk. Ook hier geldt weer, wanneer het inzakken ernstig is kan er natuurlijk een andere oorzaak zijn (bijvoorbeeld een kapotte veer) en daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Waar je rekening mee moet houden is verkleuring van het zitmeubel. Dit komt simpelweg door zonlicht. Daarom is het altijd aan te raden om direct zonlicht op zitmeubelen te vermijden door bijvoorbeeld raambekleding. Donkere stoffen verkleuren over het algemeen sneller dan lichte kleuren. Daarnaast zijn katoen en linnen hier het meest gevoelig voor. Tenslotte kan er ook pilling voorkomen. Dit zijn die kleine bolletjes die je vast ook wel eens op je kleding hebt gezien. Dit komt door wrijving van de stof. Daarnaast wordt dit proces versneld door te intensief stofzuigen.

Bij leder meubelen moet je rekening houden met de zogenaamde littekens. Dit komt doordat leer een natuurlijk materiaal is. Ieder leer is dan ook uniek en dat maakt het ook speciaal. Daarnaast kan leder ook verkleuren, of kunnen er door gebruik krasjes ontstaan.

Gebruiksverschijnselen op hout2020-07-25T15:24:12+00:00

In principe kan ieder hout weer andere gebruiksverschijnselen hebben. Daarom hebben we voor je de meest voorkomende op een rijtje gezet. Ook hout kan verkleuren door zonlicht. Daarnaast kan je in hout onderlinge kleurverschillen, noesten of nerven zien. Hout leeft en kan gaan uitzetten. Dit maakt ieder hout juist uniek. Vochtplekken ontstaan doordat je geen onderzetter gebruikt. Ook op gelakt hout kan dit gebeuren. Gebruik dus altijd een onderzetter voor je glas drinken.

Gebruiksverschijnselen vermijden2020-07-25T15:24:45+00:00

Veel gebruiksverschijnselen kun je vermijden of verminderen door de juiste onderhoudsproducten te gebruiken. Wij bieden voor alle gestoffeerde en lederen zitmeubelen een Allinhouse service. Hierbij word je meubel beschermd tegen vlekken. Mocht je toch een vlek krijgen, dan komt er een specialist langs om deze te verwijderen. Voor houten meubelen hebben we de aflakservice. Wij behandelen het hout dan met een ultra matte lak. Hierdoor verkleurt het hout niet en houdt hij zijn onbehandelde uitstraling.

CBW-erkend

* Wij maken geen misleidende reclame
* Wij geven een product garantie van 2 jaar
* Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
* Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

Waarom kopen bij Kötter Living?

  • wij zijn dé specialist in maatwerk in teak, eiken en zelfs grenen

  • wij hebben rechtstreeks contact met de fabrikant, waar deze zich ook ter wereld bevindt

  • wij geven je gratis interieuradvies en een 3D tekening van uw kamer

  • wij hebben een enorme collectie bankstellen, hoekbanken en stoelen

  • wij vinden zelf dat we de mooiste showroom van Nederland hebben en veel mensen zijn dit met ons eens!

  • wij hebben een overweldigende keuze in lampen en accessoires in onze woonwinkel

  • wij bezorgen onze meubelen door 2 vakmensen netjes bij je thuis

  • wij hebben een eigen werkplaats, zodat we zelf eventuele problemen op kunnen lossen

  • wij kunnen alles in de door jou gewenste kleur afwerken

  • wij vinden het nakomen van beloftes heel belangrijk, dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel