Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Djawai shell on stand

Djawai shell on stand

€ 29,95

Djawai shell on stand
  • Djawai shell on stand
  • Djawai shell on stand
  • Djawai shell on stand
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

De Djawai schelp op standaard, een ornament afkomstig van de Indonesische eilanden dat de essentie van de natuurlijke schoonheid weet te vangen. Elke schelp is uniek, met zijn eigen vorm en textuur. De schelp rust op een strakke zwarte stalen standaard en heeft een totale afmeting van 23 cm x 14 cm x 7 cm.

Bij Nyawa laten we ons inspireren door de weelderige groene landschappen en ruige kustlijnen van Indonesië, waar de natuur oppermachtig is. We zijn toegewijd aan het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen om met aandacht voor elk detail handgemaakte meubels te maken die zowel mooi als milieuvriendelijk zijn.

Onze Djawai schelp op standaard is een waar eerbetoon aan onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Met zijn herkenbare structuur en zachte aardse tinten is deze schelp een prachtige aanvulling op elk huis. Laat het je meenemen naar de Indonesische eilanden, waar het geluid van de natuur je omarmt en eenvoud en vrijheid de boventoon voeren. Geniet van dit unieke stuk dat met pure vakmanschap en liefde uit Indonesië is gecreëerd, een land vol verhalen die wachten om verteld te worden.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00009060
Afmetingen
Hoogte23 cm
Breedte14 cm
Diepte7 cm