Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Woonwinkel Enschede

Op zoek naar een woonwinkel in Enschede en omgeving? Kötter wonen Oldenzaal heet je van harte welkom in onze showroom. In onze showroom vind je onze unieke collectie op het gebied van meubels, lampen, accessoires en diverse woonideeën. Deze collectie wordt met regelmaat door onze stylisten bijgewerkt en uitgebreid waardoor er eigenlijk altijd wel iets voor jou en je interieur bij zit. Op onze website kun je al kennis maken met een kleine greep uit onze collectie. Dus of je nou opzoek bent naar een compleet nieuw interieur of je zoekt de finishing touches in je huis, wij helpen je graag verder!

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Meubelmakerij Enschede 

  Heb je al iets heel speciaals in gedachten, dat echt perfect zou passen in jouw huis of heb je een leuke meubel gezien maar zijn dit net niet de goede maten? Bij Kötter heb je de mogelijkheid om meubels volledig op maat te laten maken, dit wil zeggen dat we een meubel naar keuze op de gewenste maten kunnen laten maken maar ook dat we vanuit 0 kunnen beginnen. We horen graag de wensen voor jouw unieke meubel en dan kunnen wij aan de slag gaan om jouw droom waar te maken. We kunnen naar aanleiding van jouw idee een technische tekening maken en dit doorsturen naar onze fabriek, uiteraard is deze service geheel vrijblijvend.

  Er is dus genoeg reden om een keer langs te komen bij ons in de showroom, waar wij al op je staan te wachten met een kopje koffie of thee. Vanuit Enschede is het slechts een kwartiertje rijden richting onze showroom. Vanuit Enschede volg je de Oldenzaalsestraat door Lonneker waarna je uiteindelijk in Oldenzaal uitkomt. Vanaf de Oldenzaalsestraat kom je Oldenzaal in de zuidkant binnen op het meubelboulevard. Aan de Ainsworthstraat nummer 40 vind je onze showroom aan je linkerhand.

  Producten