fbpx
Veel gestelde vragen2020-10-13T08:02:41+00:00

Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik mijn online bestelde items verwachten?2020-07-30T18:30:19+00:00

Als wij de bestelling en betaling hebben ontvangen en het product uit voorraad leverbaar is, dan wordt het pakket de eerst volgende dinsdag of donderdag verstuurd. Mochten wij het product niet op voorraad hebben, zijn de levertijden afhankelijk van het soort product en de leverancier. Hierover informeren wij u zo snel mogelijk. Is het een groter item en moeten het bezorgd worden? In sommige gevallen maken wij dan gebruik van een externe transporteur. Wanneer onze eigen bezorgers het komen brengen, maken wij van te voren een bezorgafspraak met je.

Wanneer kan ik de items die ik in de winkel heb besteld verwachten?2020-07-30T18:30:55+00:00

Tijdens de aankoop heeft u een aankoopbon ontvangen, hierop staat een verwachtte levertijd. Voor al onze meubelen geldt een levertijd van ongeveer 12 weken. Voor specifieke vragen omtrent uw bestelling kunt u van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bellen naar 0541-534 288.

Kan ik mijn bestelde items ruilen of retourneren?2020-07-30T18:34:49+00:00

Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je de artikelen 7 werkdagen op zicht. Als je over een artikel niet tevreden bent, dan kan je het binnen deze 7 dagen ruilen of retourneren. Let op! De datum van de poststempel geldt.

Na 7 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief. Dat maakt ruilen of retourneren niet meer mogelijk.
Voorwaarden voor ruilen & retourneren:

  • De zending dient binnen de datum van aflevering en 7e zichtdag gepost te zijn, de datum van de poststempel geldt.
  • De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
  • Je dient de retourzending ten allen tijde aan Kötter Wonen Oldenzaal via info@kotterwonenoldenzaal.nl door te geven en de reden van retour te melden met: ordernummer, artikel en bedrag (zie mail).
  • Artikel(en) behoren in de originele verpakking, inclusief hoes teruggezonden te worden.
  • De verpakkingsdoos en hoes zijn allen aanwezig en mogen niet beschadigd zijn.
  • Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per ommegaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.
Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk (maar binnen 24 uur) aan onze klantenservice via info@kotterwonenoldenzaal.nl, graag voorzien van een foto.
Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender.

Ruilingen & retouren kunnen verzonden worden naar:
Kötter Wonen Oldenzaal
tav retour webshop
Ainsworthstraat 30
7575 BT Oldenzaal

Wanneer wij het pakket in goede orde retour hebben ontvangen, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug.

Kan ik bij jullie meubels op maat laten maken?2020-07-30T18:36:09+00:00

Ja, dat kan. Ben je opzoek naar iets wat niemand anders heeft, dat volledig uniek is en aangepast aan jouw wensen en dromen? Of heb je een geweldige kast, tafel of tv-meubel gezien maar heb je deze liever in een andere afmeting? Bij Kötter maken we jouw wensen en dromen waar door samen met jou te gaan kijken naar iets wat precies bij jouw karakter en stijl past. Dankzij onze jarenlange ervaring met het op maat laten maken van meubels kunnen wij je van A tot Z ontzien en helpen wij je graag jouw authentieke meubel realiteit te maken.
We gebruiken bij het maken van onze meubels diverse soorten hout zoals teak, eiken en grenen dat gecombineerd kan worden met andere materialen als ijzer en staal. Zo kunnen wij iets maken voor vrijwel elke interieurstijl. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden neergezet van een greep van de soorten meubels die wij voor je op maat kunnen maken.

CBW-erkend

* Wij maken geen misleidende reclame
* Wij geven een product garantie van 2 jaar
* Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
* Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

Afspraak maken