Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Modern interieur

Modern Interieur

Wat kenmerkt precies een moderne interieurstijl? Een modern interieur is veelzijdiger dan je misschien denkt en kan een warme en uitnodigende sfeer creëren. De moderne interieurstijl wordt gekenmerkt door neutrale kleuren, strakke lijnen en moderne materialen zoals staal, chroom en glas. Veelvoorkomende kleuren in een modern interieur zijn bruintinten, zwart, wit en grijs. Deze kleuren worden gekozen vanwege de rust die ze uitstralen. Dat is precies wat je wilt in je huis, een plek om te ontspannen na een lange dag.

Combineren in een modern interieur

Als je een rustig interieur waardeert maar toch wat kleur mist, kun je op subtiele wijze kleur toevoegen om de ruimte op te frissen en eenheid te creëren. Denk aan het gebruik van gekleurde kussens, tapijten of accessoires. Om een modern interieur te benadrukken, is het essentieel om het interieur rustig te houden, waardoor het een ontspannen sfeer uitstraalt. Grote elementen en blikvangers zijn belangrijk, terwijl overdaad aan accessoires vermeden moet worden. Bijvoorbeeld, een groot vloerkleed kan warmte en gezelligheid toevoegen aan je woonkamer en de verschillende meubels met elkaar verbinden.

Welke kleuren in een modern interieur?

Bij neutrale kleuren kun je denken aan tinten met een warme ondertoon, waarmee je de warmte in een modern interieur benadrukt. Warme oranjebruine, roodbruine of taupe tinten zijn ideaal voor muurverf. Natuurlijk kun je ook voor standaardkleuren zoals zwart of wit kiezen. De ondertoon van deze kleuren bepaalt of ze een warme of koele uitstraling hebben, wat het warmte-effect in je woonkamer beïnvloedt. Accessoires met warme tinten kunnen ook worden toegevoegd. Een modern interieur wordt gekenmerkt door open ruimtes, ingebouwde kasten, designmeubelen of op maat gemaakte meubels, gladde vloeren en strakke lijnen.

Passe Partout maakt moderne interieurs

De meubelcollectie van Passe Partout omvat vooral moderne woonstijlen. Kötter Living biedt een uitgebreide selectie van Passe Partout-meubels, waaronder elementenbanken, fauteuils, hoekbanken en lage eettafels. De Passe Partout-fabriek is gevestigd in Hongarije en legt de nadruk op organische vormen en rondingen. Alle zitmeubelen en tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en stralen luxe uit.

Passe Partout is een Belgisch meubelmerk dat al sinds 1998 bestaat en heeft sindsdien diverse gewaardeerde meubelcollecties ontworpen. De collectie van stoffen wisselt regelmatig en volgt de nieuwste trends in meubelstoffen. Kies uit een scala aan stofmogelijkheden om je huis te voorzien van de prachtige meubels van Passe Partout. Onze interieuradviseurs in de woonwinkels helpen je graag bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw huis.