Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Meubelzaak Oldenzaal

Je bent van harte welkom in onze showroom in Oldenzaal, in deze showroom kunnen wij je kennis laten maken met ons wereldse assortiment. Ons unieke aanbod wordt regelmatig door onze stylisten bijgewerkt en uitgebreid waardoor er vrijwel altijd iets voor jou en je interieur tussen zit. Of je nou opzoek bent naar een compleet nieuw interieur of naar een enkel uniek element, onze adviseurs helpen je graag verder. Op onze website kunnen we je al kennis laten maken met een groot deel van onze unieke stoelen, banken, tafels, kasten, badkamermeubels en woonaccessoires. Hiernaast ben je ook uiteraard van harte uitgenodigd in onze showroom om de meubels in het echt te aanschouwen.

Bekijk onze inspiratie pagina's.

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Jouw meubelspeciaalzaak

  Naast onze ruime collectie meubels kunnen wij je ook de service aanbieden om je eigen unieke meubel op maat te laten maken. Wij gaan dan samen met jou kijken naar je wensen en dan gaan wij voor je aan de slag door er alvast een tekening van te maken, uiteraard is deze service geheel vrijblijvend. Al een geschikt meubel voor je huis kunnen vinden? Super! Bij ons kun je ook direct inschatten hoe het meubel zal staan in jouw interieur, bij ons kun je namelijk, geheel vrijblijvend, een 3D interieurontwerp laten maken waardoor je perfect kan zien hoe je uitgekozen meubel in jouw huis kan staan.

  Dus wij hopen jou binnenkort een keer langs te zien komen in onze showroom, waarbij je uiteraard verwelkomt wordt met een lekker kopje koffie. Als je al redelijk bekend bent in Oldenzaal dan is de Ainsworthstraat makkelijk te bereiken, op nummer 30 kun je onze showroom vinden. Voor de gene die niet bekend zijn met de Ainsworthstraat, deze is te vinden in zuidoost Oldenzaal op het meubelboulevard aan de Eektestraat.

  Producten