Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Meubelzaak Almelo

Voor onze naaste buren uit Almelo zijn wij ook zeer makkelijk bereikbaar en hopen uiteraard om je eens te verwelkomen in onze showroom om je kennis te laten maken met onze collectie. Om je alvast een kleine indruk te geven kan je op onze website al verschillende interieurstijlen aanschouwen, hiernaast is het ook mogelijk om een virtuele tour door onze showroom te volgen. Op deze manier kun je uitstekend kennis maken met onze verschillende soorten meubels, accessoires en lampen. Of je nou opzoek bent naar een kleine accessoires op de kast of je wil graag je hele interieur een make-over geven, bij ons weet je zeker dat je zult slagen!

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Kötter Living, de meubelzaak van de regio!

  Op onze website kan je al diverse meubels van ons bekijken. Kun je niet helemaal vinden waar naar je opzoek bent of heb je al iets heel unieks in gedachte, dan kunnen wij je verder helpen. Bij ons heb je namelijk ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken, zo creëer je jouw eigen originele meubel. Stuur ons simpelweg jouw ideeën op of kom een keer gezellig langs en dan gaan we samen kijken hoe we jouw droom werkelijkheid kunnen maken. Uiteraard is het maken van een tekening en het opsturen naar de fabrikant een geheel vrijblijvende dienst.

  Hiernaast bieden wij je de mogelijkheid tot een gratis 3D interieuradvies. Met behulp van dit gratis interieuradvies weet je zeker dat het door jouw gekozen meubelstuk past binnen jouw huis.

  Dus wij hopen jou een keer te mogen verwelkomen in onze showroom waar wij je hopelijk net zo enthousiast kunnen maken voor onze meubels als wijzelf. Vanuit Almelo is het slechts 25 minuten rijden richting onze showroom. Het gemakkelijkste is als je de A1 pakt, langs Hengelo en dan bij de afslag ter hoogte van Oldenzaal eraf gaat. Rij richting Oldenzaal en je rijdt vanzelf langs het meubelboulevard. Je kunt ons en een lekker bakje koffie of thee vinden aan de Ainworthstraat 30.

  Producten