Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Meubelwinkel Hengelo

Ook voor de mensen uit Hengelo zijn wij de meubelspeciaalzaak op het gebied van unieke meubels, lampen en accessoires. Je bent van harte welkom om een keer een kijkje te nemen in onze showroom, hier kunnen wij je kennis laten maken met de sfeer die onze meubels kunnen creëren. Hiernaast kun je met eigen ogen zien hoe onze stylisten verschillende kamers stuk voor stuk hebben voorzien van sfeervolle meubelen en woonaccessoires. Uiteraard kun je ook eerste even lekker rondkijken op onze website om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld nieuwe stoelen, banken, tafels, kasten, badkamermeubels of accessoires.

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Meubelmakerij Hengelo

  Kun je niet helemaal vinden wat je wil op onze website maar heb je wel een bepaald idee of wens in gedachte voor bijvoorbeeld een luxe slaapkamerkast? Wij bieden ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken, zo heb je straks jouw eigen gepersonaliseerde kast, tafel of stoel in huis! Wij hopen dus dat we jou straks mogen komen verwelkomen in onze showroom met je ideeën zodat we dit samen realiteit kunnen maken.

  Voor de mensen uit Hengelo is het een relatief klein stukje rijden (20 min) naar onze showroom, waar wij al op je staan te wachten met een kopje koffie of een kopje thee. Je rijdt vanaf Hengelo de A1 op en bij de afslag Oldenzaal ga je eraf waarna je richting Oldenzaal rijdt en eigenlijk al direct richting het meubelboulevard gaat. Je vindt ons aan de Ainsworthstraat op nummertje 30.

  Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

  Producten