fbpx

Bijzettafels

Een bijzettafel kun je altijd gebruiken en door zijn geringe afmetingen kun je hem ook bijna altijd kwijt. Een bijzettafel zet je vaak tussen 2 banken of naast een fauteuil of gewoon ergens waar je nog plek hebt. Vooral als je zitmeubelen ver uit elkaar staan en niet elke zitplaats bij de salontafel kan is een bijzettafel een mooie oplossing om je glazen en hapjes op te zetten. Je kunt een bijzettafel natuurlijk ook gebruiken om een lamp op zetten of leuk te decoreren met woonaccessoires. Kortom een bijzettafel is altijd handig!

Wij hebben bijzettafels in verschillende houtsoorten, bijvoorbeeld eiken bijzettafels, teak bijzettafels, maar ook in verschillende stijlen. Zoek je een landelijke bijzettafels, moderne bijzettafel of industriële bijzettafel? Wij hebben hem. Ook kun je bij ons een bijzettafel op maat laten maken.
Kom naar onze woonwinkel in Oldenzaal.

Bijzettafels in vele stijlen en soorten

Een bijzettafel is een ondergewaardeerd maar vaak onmisbaar item in je interieur. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten bijzettafels die je eigenlijk overal in je interieur kunt neer zetten. Het voordeel aan een bijzettafel is namelijk dat deze onder andere makkelijk te verschuiven zijn en zeer multifunctioneel. Zo kun je de bijzettafel gemakkelijk verschuiven naar elke gewenste plek in je interieur. Zo kan een bijzettafel voor de één een perfect element zijn in de woonkamer maar voor de andere is het een ideaal nachtkastje.

Je kunt het meeste aanbod van ons meteen online bestellen, maar we nodigen je ook van harte uit in onze woonwinkel in Oldenzaal. Hier kun je kennis maken met onze collectie en doe je hopelijk ondertussen ook nog inspiratie op.