fbpx

Fauteuils

Fauteuils heb je in verschillende stijlen en formaten. Of je nu een landelijke oor-fauteuil of juiste een strakke leren fauteuil wilt, wij hebben vast iets voor je. Een fauteuil moet natuurlijk ook goed zitten en dat is niet voor iedereen hetzelfde. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment in draaifauteuils, relaxfauteuils en fauteuils. Ook hebben we fauteuils in diverse stijlen, namelijk landelijke fauteuils, moderne fauteuils en stoere fauteuils.

Wil je een fauteuil kopen? Kijk rustig in een deel van ons assortiment op de webshop, maar beter nog, kom naar onze woonwinkel in Oldenzaal.

Fauteuils kopen
Fauteuils zijn een prachtige aanwinst in je woon- of slaapkamer. Met een lekkere comfortabele fauteuil geniet je niet alleen van een extra zitplek, ze staan ook nog eens heel goed in je interieur. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende modellen die elk weer passen bij een andere woonstijl.

Kun je niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent of ben je benieuwd wat voor soort fauteuil past binnen jouw huis, wij helpen je graag verder. Zo kun je bij ons alvast kijken hoe een fauteuil zou staan in jouw woning. Maak eenvoudig een gratis 3d interieurontwerp.

Hierboven kun je al een goede indruk krijgen van de verschillende fauteuils die wij je kunnen aanbieden. Ben je benieuwd naar ons volledige aanbod of wil je één van de fauteuils komen bekijken, dan nodigen we je van harte uit in onze showroom in Oldenzaal. Hier laten we je graag kennis maken met onze volledige collectie en kun je ook de verschillende fauteuils komen proefzitten. Op zoek naar een specifiek model, neem dan vooraf contact met ons op. Bel 0541 53 42 88 of stuur ons simpelweg een Whatsapp